Ultimaker Original plus

Ultimaker Original+ kopen

Snel en accuraat 3D printen

Deze printer werd door Make Magazine bestempeld als snelste en meest accurate 3D printer op dit moment verkrijgbaar.

Upgraden
U kunt de Ultimaker Original+ upgraden met onderdelen en accessoires. Deze printer wordt nog steeds in ontwikkeling ondersteund ondanks de lancering van de Ultimaker 2.

Zelfbouw kit
Er is geen betere manier om alles te leren over de werking van de Ultimaker dan door hem zelf te bouwen en in elkaar te zetten. Alle documentatie wordt bijgeleverd om dit tot een mooi project te maken.

Weinig onderhoud
De Ultimaker Original+ is een betrouwbare, duurzame printer die weinig onderhoud vergt. En zelfs als onderhoud noodzakelijk is zijn de onderdelen relatief goedkoop en overal het algemeen eenvoudig te vervangen.

Open Source
Samenwerken en kennis delen zijn van vitaal belang voor de Ultimaker community. Alle Ultimaker Original source bestanden zijn dan ook online beschikbaar. Ultimaker durft haar kennis te delen vanuit het geloof dat er meer bereikt kan worden door samen te werken met de community van gebruikers.

Cura Software

Cura is de software van Ultimaker, die ontwikkeld is om het proces van 3D printen zo eenvoudig en gestroomlijnd als mogelijk te maken. De software verdeelt uw ontwerp in lagen in een paar seconden. U kunt gebruik maken 4 eenvoudige standaardprofielen of zelf tot een veel complexere configuratie komen met de vele beschikbare settings.