Ultimaker 2

Ultimaker 2 kopen

Kwaliteit
De Ultimaker 2 is gemaakt van de meest hoogwaardige onderdelen, componenten en materialen. Het print platform is verwarmd, zodat het nog eenvoudiger is om uw geprinte object te verwijderen uit de printer. ABS printen is nu mogelijk en verbuigen van objecten is verder geminimaliseerd.

Uiterlijk en design
Het mooie design van de Ultimaker 2 zal niet misstaan op enig bureau of in enig kantoor. Zeer stijlvol qua uiterlijk, maar laat u hierdoor niet misleiden, de specificaties liegen er niet om.

Specificaties
Een hogere snelheid en accuratesse voor 3D printers is er op dit moment niet op de markt beschikbaar. Geen enkele andere printer haalt een snelheid van 300 millimeter per seconde. Hetzelfde geldt voor de resolutie van 0,02 millimeter per laag.

Grootste build ratio

Zo klein als de printer ook is, gegeven het formaat kun je er wel de grootste objecten mee printen. Met andere woorden, het grootste deel van het volume is om er objecten in te printen.

Goedkoop materiaal
In tegenstelling tot veel concurrenten, kunt u voor deze printer alle denkbare en beschikbare draadsoorten gebruiken. U bent dus niet gebonden aan de vaak dure draadsoort waartoe u door leveranciers van 3D printers wordt veroordeeld.