Makerbot z18

Makerbot z18 kopen

De Makerbot Replicator Z18 is de ideale printer voor extra grote projecten. Met een build volume van 30,5cm (lengte) bij 30,5 cm (breedte) en 45,7 cm (hoogte) maakt u nu nog grotere industriƫle prototypes, modellen en producten. U kunt dus nu nog groter denken en printen. Daarnaast kunt u meerdere objecten tegelijk printen zodat u alvast over het volgende ontwerp kunt nadenken.

Deze vijfde generatie printer is de nieuwe standaard voor gebruiksgemak, kwaliteit en betrouwbaarheid. Draait op het bekende Makerbot Replicator 3D Printing Platform en is app en cloud enabled. Ingebouwde wifi, USB en Ethernet connectiviteit zorgen voor een naadloze produktie workflow.

Makerbot Academy

De nieuwe Makerbot Replicator Smart Extruder is bovendien makkelijk om te ruilen of te vervangen.

Bovendien heeft deze producent de zogenaamde Makerbot Academie, die zich ten doel heeft gesteld om een 3D printer te hebben op elke school in Amerika.
Tenslotte zei president Obama het zelf al: "3D printing heeft het in zich om op revolutionaire wijze de manier te veranderen waarop we dingen maken. De volgende industriƫle revolutie gaat dn ook plaats vinden in de Verenigde Staten."