Makerbot mini

Makerbot mini kopen

Eenvoudig en betaalbaar 3D printen
Vertrouw op een 3D printer die eenvoudig is in gebruik, duurzaam en betrouwbaar. Print, deel en manage je 3D ontwerpen met de software van Makerbot voor je PC of Mac. Experimenteer met kleuren, vormen en structuren. Bouw je bureau thuis of op school om tot een plek waar creaties worden geboren.

Gebruik je verbeeldingskracht en creativiteit en inspireer de volgende generatie door je eigen 3D ontwerpen om te toveren tot concrete objecten. Of kies een van de vele duizenden reeds ontworpen modellen om te printen op de Makerbot Mini. Of koop een origineel verzamelobject uit de Makerbot Digital Store.

Key features van de Makerbot Mini

Uitgerust met de Makerbot Replicator Smart Extruder die zich bijzonder eenvoudig laat omruilen of vervangen. Hou de voortgang van je 3D print in de gaten met de ingebouwde camera. Ook heel goed te gerbuiken om je print te delen met je vrienden via social media. Print opdrachten kun je per USB of via Wifi versturen. Wordt geleverd met gratis Makerbot Desktop software om je ontwerpen te managen, printen en delen.