Leapfrog

Leapfrog kopen?

Leapfrog is leverancier van de Creatr 14 en in 2012 was de Creatr een regelrechte game-changer in 3D printing.

Professioneel gebruik en school gebruik

Tot op de dag van vandaag is de Creatr14 nog steeds een betaalbare 3D printers van goede kwaliteit, geschikt voor de professionele gebruiker en onderwijs instituten. Gebruikers kunnen daarbij rekenen op het professionele support team van Leapfrog en de goed gedocumenteerde kennis en ervaring van de community van gebruikers.

De Creatr14 is favoriet onder engineers, scholen, architecten en medische gebruikers, die allen houden van de veelzijdigheid van de printer. Engineers gebruiken de printer om snel en goedkoop prototypes te maken en om hun ontwerp op de proef te stellen. Door de mogelijkheid van double extrusion kunnen complexe ontwerpen worden geprint met in water oplosbaar en veilig PVA. Scholen zijn liefhebbers van de mogelijkheid te werken met eenvoudige standaard software configuratie maar ook de mogelijkheid van meer complexe configuratie, waardoor complexere ontwerpen mogelijk worden.

Opwindende nieuwe functionaliteit

De Creatr14 heeft nieuwe functionaliteit die hem nog betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker maken. Zo zijn er verbeterde software settings voor de door Leapfrog aanbevolen software Simplify3D. Hierdoor wordt standaard printen nog makkelijker en sneller. De Creatr14 print sneller dan ooit met 100 millimeter per seconde, tegenover voorheen 60 millimeter per seconde. Ook introduceerde Leapfrog een nieuwe bed fixture zodat uw printer langere tijd gecalibreerd blijft, zelfs bij intensief gebruik. Natuurlijk zijn alle features die zichzelf bewezen hebben gehandhaafd: optionele dubbele extrusie, het grote 12.4 build volume en de eenvoudige set up zodra de printer uit de doos komt.