Felix

Felixkopen?

3D printers groeien in populariteit in de commerciële, industriële en engineering communities. Gebruikers hebben mogelijkheid om zeer accurate ontwerpen te produceren en de printers zelf worden steeds gebruiksvriendelijker. De printers gebruiken thermoplastic om laag voor laag een ontwerp te extruderen. Deze lagen vormen uiteindelijk het drie dimensionele ontwerp dat slechts 50 micrometer dik kan zijn. Het verschaft daarmee de precisie die nodig is voor talrijke gebruiksdoeleinden. Felix printers zet de Felix 3.0 in de markt als kant en klare printer of als bouwpakket, dat de gebruiker zelf in elkaar kan zetten.

Felix 3D printer

Felix 3D printers biedt dus kant en klare printers of bouwpakketten, geschikt voor de meeste kleine tot middelgrote projecten. Het stelt de gebruiker in staat om ontwerpen snel om te zetten in concrete objecten. Zelfs de geometrisch meest gecompliceerde objecten kunnen in een aantal uren worden vervaardigd. Als je dat combineert met de draagbaarheid en bescheiden formaat van het apparaat moge het duidelijk zijn dat deze printer makkelijk een plaats kan vinden in de meeste kantoren en industriële omgevingen.
De mogelijkheid om de printer als bouwpakket te kopen betekent ook voor de meeste gebruikers dat ze tijdens de bouw ervan veel meer leren over de werking van de printer. Bij uitstek dus geschikt als project voor scholen die onderwijs voor 3D printen bieden.
Zelfbouw of kant en klaar, met een printer van Felix Robotics kunt u verzekerd zijn van functionaliteit, duurzaamheid en zeer accuraat printen van uw ontwerpen.