3D ontwerp uitbesteden

 

Als ondernemer bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd in het uitbesteden van uw 3D ontwerp. Een juiste keuze! De succesvolle ondernemer richt inderdaad al zijn energie op de toegevoegd waarde van de onderneming. Voordat u uw onderneming start of verder ontwikkelt op het gebied van 3D-printen, is het belangrijk om deze analyse voor uzelf uit te voeren. Wat maakt uw 3D-print bedrijf uniek? Is het de variëteit en volledigheid in het aanbod? Of zijn het uw scherpe prijzen? Of is het uw ongeëvenaarde kwaliteit? Biedt u een dienst aan of biedt u een product aan? Waar begint uw toegevoegde waarde en waar eindigt deze in de hele keten van 3D-printen.

Uw 3D ontwerp uitbesteden

Een juiste keuze dus om na te denken over het uitbesteden van het maken van het 3D ontwerp zelf! Er is een mooi aanbod van partijen die dit graag voor u doen. En die dit beter dan u voor u doen!

Mars 3D
Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden van Mars3D. Dit bedrijf zet zich in de markt als de specialist in 3D producties.

CC dimension
Ook CC dimension neemt graag het tekenwerk voor u uit handen. Dit bedrijf is met name gericht op 3D tekenen in de architectuurwereld.

Max3D!
De tekenstudio van Max3D! richt zich op bredere gebieden. Dit betekent dat u zowel voor architectuurtekeningen als voor producttekeningen bij hen terecht kunt.

Xtend
Het concept van Xtend kan ook zeker interessant zijn. Hier heeft u toegang tot studenten die verschillende aspecten van 3D tekenen beheersen. Het interessante is natuurlijk dat zij voor een factie van de kosten kunnen werken als waarvoor zij over 1 a 2 jaar door een ontwerpbureau zullen worden verhuurd.

DutchMen
Het bureau DutchMen Innovation Engineers levert een zeer breed pakket aan diensten.

3D ontwerpstudio’s


Ook zogenaamde 3D ontwerpstudio’s kunnen een interessante partner voor u zijn. Hier zijn bekende namen bijvoorbeeld Studio Smeets en 3Dimerce.

Dit overzicht helpt u bij het maken van de juiste business-beslissingen. Beter een paar dingen heel goed doen, dan alles een klein beetje!